Naši proizvodi

Sirko

Još jedan proizvod iz palete namaza koje proizvodi Mlekara Šabac, takođe već decenijama prisutan na domaćem i izvoznom tržištu. Pakovanje 150g.

Sirko luk

Sirko luk je zanimljiva kombinacija par vrsta luka, koja u spoju sa Sirkom daje proizvod nesvakidašnjeg ukusa i arome. Pakovanje 150g.

Sirko urnebes

Sirko urnebes je inspirisan tradicijom, pikantna je mešavina Sirka i ljute paprike, intenzivno začinjena da bi ljubiteljima ljutog pružila instinski užitak. Pakovanje 150g.

Sirko povrće

Sirko povrće je spoj baštenskog povrća, začinskog bilja i Sirka, zajedno čine doručak ili prilog uz jelo, za ljubitelje blagih ukusa. Pakovanje 150g.

A la kajmak namaz

To je proizvod meke, mazive konzistencije i glatke strukture, prepoznatljiv po svom kvalitetu i ukusu kako na domaćem tržištu, tako i na tržištima zemalja CEFTA, Carinskog saveza, pa i šire. Odabirom najkvalitetnije sirovine i savremenim tehnološkim postupcima dobija se ukusan i zdrav proizvod, bez konzervansa. Pakovanje 150g. čaša

Mediteraneo

Meki sir pod nazivom Mediteraneo proizvodi se tehnološkim postupkom ultrafiltracije mleka. Ovaj postupak proizvodnje čini sir nutritivno vrednijim i kvalitetnijim u odnosu na sireve proizvedene klasičnim postupcima, zbog znatno većeg sadržaja visoko vrednih tzv. proteina surutke - albumina i globulina. Pakovanje 250 g.

Šabački mladi sir

Mladi sir Mlekare Šabac ima smanjen sadržaj mlečne masti i soli, pa se odlikuje svežim i veoma blagim ukusom tradicionalnog mladog belog sira. Izvor je proteina, a zbog specifičnog načina izrade metodom ultrafiltracije, naročito je bogat proteinima surutke - albuminima i globulinima. Ovaj proizvod je u akciji „Najbolje iz Srbije“ , održanoj u organizaciji Ministarstva trgovine Srbije i Privredne komore Srbije, proglašen za najuspešniju inovaciju 2009.godine. Pakovanje 250g.

ABT

ABT, fermentisani proizvod sa probiotskim bakterijama, od pasterizovanog mleka sa 1% mlečne masti. Paleta fermentisanih proizvoda Mlekare Šabac bogatija je za jednog novog člana. Napitak ABT je obogaćen inulinom, koji doprinosi normalnom funkcionisanju organa za varenje, a jogurtna i probiotska kultura Lactobacillus acidophilus NCFM daju mu poseban ukus i aromu. Smanjen sadržaj mlečne masti za one koji vode računa o energetskoj vrednosti svojih obroka.

Šabački jogurt

Šabački jogurt je proizvod visoke biološke vrednosti, blagog, veoma prijatnog ukusa. U prodaji je jogurt sa sadržajem mlečne masti 2,8%. Pakovanje 180 g.

Šabačko kiselo mleko

Kao i jogurt, ovaj proizvod je visoke biološke vrednosti i veoma prijatnog, blago kiselog i osvežavajućeg ukusa. Ima čvrstu, glatku i homogenu teksturu.

Šabačka pavlaka 20%

Proizvod visokog kvaliteta, koji se proizvodi od pasterizovane pavlake, fermentisane jogurtnom kulturom. Zbog svog prijatnog blago kiselog ukusa i guste, kremaste strukture, može se koristiti i kao dodatak u kulinarstvu.

Šabački Mileram classic

Mileram classic je proizvod od visoko kvalitetne pasterizovane pavlake, fermentisane klasičnom maslačnom kulturom. Guste je, kremaste strukture , blago kiselog ukusa i izuzetno prijatne arome. Pakovanje čaša 400 g.

Šabačka Surutka

Surutka je tečni mlečni proizvod sa povoljnim nutritivnim osobinama u ishrani dece, adolescenata, odraslih i starih osoba, sportista i rekreativaca, koji neće povećati telesnu masu jer ima nisku energetsku vrednost, a zadovoljiće povećane potrebe za tečnošću, izvor je proteina visoke biološke vrednosti, a surutka je i dobar nutritivni izvor kalcijuma. Pakovanje 200 ml.

Poppy

Mlečni napitak na bazi sterilizovanog mleka, sa dodatkom kakaa i čokolade, prijatnog slatkog ukusa, omiljeni je napitak mlađih kategorija potrošača. Pakovanje 200 ml

Dugotrajno mleko 2,8%

Nutritivno je vredan proizvod autentičnog ukusa, sa bogatim prirodnim sadržajem kalcijuma. Proizvedeno je od najsvežijeg i najkvalitetnijeg mleka, metodom UHT sterilizacije i aseptično pakovano radi očuvanja trajnosti, bez upotrebe aditiva i konzervanasa. Pakovanje 1L.

Kontakt